Een gloednieuw jaar en een gloednieuwe activiteit van Stadsdorp Westerpark!

Amsterdam, die geweldige stad vol met historie, unieke mensen, vernieuwing, drukte en stilte, schoonheid en lelijkheid, hoeveel hou ik van jou! Er is zoveel meer te beleven, te bekijken, te beluisteren en te genieten en dat samen doen is een stuk gezelliger. We gaan op ontdekkingstocht met Stadsdorp Westerpark.

Programma: elke maand iets ...
In maart naar de Wallen met een bezoek aan het Majoor Bosshardthuis waar wij ook nog even de nieuwe fietsenstalling onder het Centraal Station bewonderen en afsluiten bij Dwaze Zaken. Voor het uitstapje van maart zie hier.

In april bezoeken we The Embassy of the Free mind in het Huis met de Hoofden op de Keizersgracht. Hier krijgen we een rondleiding, gaan we genieten van de prachtige botanische tuin vol voorjaarsbloeiers en bezoeken we een kort lunchconcert.

In mei schijnt natuurlijk de warme zon en wandelen we een rondje door het vernieuwde Oosterpark vol met kunst en bezoeken we de gezellige Dappermarkt.

In juni maken we een vaartocht met een historisch buurtveer over het IJ naar Durgerdam.

Hoe werkt het?
We wandelen, fietsen, varen, reizen met openbaar vervoer, afhankelijk van de bestemming. We gaan op wisselende dagen van de week op stap. Aandacht voor elkaar is ook belangrijk!

Inschrijving voor deelname zal mogelijk zijn met de nieuwsbrief van maart. Vol is vol! Gestreefd wordt naar activiteiten die gratis zijn of betaalbaar en afwisselend. José Beurskens bedenkt de programma's en organiseert. Margriet Lenglet denkt mee vanuit de kerngroep.

Wil je helpen?
We zoeken nog iemand die ook mee wil organiseren en/of gastvrouw wil zijn. Je hoeft dus niet altijd beschikbaar te zijn maar een brede interesse, een warm hart voor Amsterdam en goede sociale vaardigheden zijn meegenomen.