In het mooi gelegen Nemoland gebouw, op het schooltuinen akkersgebied, is op woensdag 23 januari 18:30 de open vriendelijke Buurtboeddha groep gestart.

Wij zijn Arjan Schrier en Jeannette Reurslag. We zochten zelf een groep en besloten er een te starten. We gaan het leven bespreken, de stilte voelen, mediteren, bewegen. We laten ons inspireren door elkaar, door de wijsheid die er is in ieder van ons. We halen onze inspiratie uit het boedhisme en andere wijsheidstradities. Kortom we delen onze inzichten, steun en blijdschap met elkaar. We zien er naar uit jou te ontmoeten!

We zijn begin dit jaar begonnen met een klein groepje. Op de avonden komen we van 19.00 u tot 21.00u bij elkaar. Dit is elke week, behalve de laatste woensdag van de maand. Vrij en verbonden. Op de avonden wisselen we de begeleiding af, frisse input is welkom. Je bent dus van harte welkom. We putten uit het goede van ale tradities, met de voetjes op de grond. Om 18.15 u kun je een vega en glutenvrije linzensoep mee eten, die kost < € 1. We delen de huur van Nemoland. Dat is tussen de € 5 en € 10 (afhankelijk van het aantal mensen). Maar geld mag nooit een belemmering zijn om te komen! Van tevoren opgeven hoeft niet. Maar dat is wel fijn als je mee wilt eten: bij Arjan.

Waar: Nemoland, Overbrakerpad 2, aanbellen bij het hek.
Wanneer: woensdagen 19.00 -21.00, behalve de laatste woensdag van de maand. Inloop vooraf met soep vanaf 18.15 uur.

We sluiten af met thee en koekje.

Warme groet,
Jeannette en Arjan.